Ons Bedrijf

Als kwaliteit telt!

Niki Boshoff Installatietechniek is al jarenlang een vertrouwd adres voor al uw badkamer, toilet, keuken en binnen renovatie werkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij diverse installatie en tegelwerkzaamheden. Wij zijn uw all-round installatietechniek bedrijf en wij werken met vakbekwaam personeel

Ons bedrijf bestaat inmiddels 14 jaar en is uitgegroeid tot een solide onderneming.

U kunt bij ons terecht voor uitstekend advies en ook helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij staan altijd klaar voor uw vragen of aanvullende informatie.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Volg ons ook via facebook en instagram hier plaatsen wij geregeld de mooiste projecten.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-48780572